Under gårsdagens Idol var fjorten valgt ut til å synge først, da de har hatt de mest minnerike auditionene. Stokke valgte å synge Adele med «Hello», og ingen fikk direkte tilbakemelding. Likevel gikk alle fjorten videre.

- Jeg var først ut av gruppen. Det var veldig ekkelt, man blir så stresset av alle sammen. Jeg var nervøs da jeg satte meg ned ved pianoet, men det gikk bra til slutt, forteller Stokke til adressa.no.

Les også: Trønderjenta Nadia (17) gikk videre i Idol - uten å melde seg på

Les også: - UKM et viktig springbrett for ungdommene

- Hard konkurranse

Semifinalene går live fra onsdag 2. mars, og programmene før den tid er innspilt under en helg like før jul. Stokke kan ikke si noe om hun er videre til semifinalene, men kan si at Idol-sirkuset har vært spennende til nå.

- Man har nerver hele tiden. Det er artig å være med, og jeg angrer ikke. Man skaper nye vennskap. Den helgen med innspilling møter man personer som er like deg selv. Man blir som en liten familie, forteller hun.

Gårsdagens Idol-sending ble 111 deltakere redusert til 80. Til slutt skal programmet ende opp med 40 semifinalister.

- Jeg gleder meg til å se de som er videre. Jeg tror det blir veldig gode livesendinger. Det er mange flinke folk som er med i år, og det er nok en hard konkurranse, sier Stokke.

Les også: - Jeg skvatt litt da jeg våknet og så prisene stå på stuebordet

Les også: Bryter med Idol-Karlsen for å satse alt på Astrid S

Idol er mer riktig

Stokke har tidligere deltatt på Norske Talenter, men synes Idol er mer riktig for henne.

- Jeg føler Idol er mer sang, og gjennom Idol kan folk oppdage at det er dette jeg vil. Jeg tenkte at dette var en større mulighet for å vise frem det jeg kan, forteller hun.

Under auditionrundene imponerte Stokke dommerne, og Idol-dommer, Sandeep Singh, sa blant annet dette om det unge talentet:

- Det som gjør at du skiller det ut fra de andre, er at det ikke virker som du prøver å synge. Du prøver faktisk å formidle teksten.

Da Stokke fikk gullbilletten ble hun svært rørt.

- De kom med gode tilbakemeldinger, og jeg ble så glad at jeg begynte å gråte. Det var herlig å få den gullbilletten med seg hjem, sier hun.