Da politiet i Nord-Trøndelag rykket ut til eneboligen på Skogmo i Overhalla fant de den gravide kvinnen (35) og hennes niese (7) drept. Utenfor boligen lå kvinnens datter forkommen, men i live. Foto: LEIF ARNE HOLME

Det var den 27. januar i år at politiet rykket ut til husbråk i huset i Overhalla hvor to personer ble funnet drept i dag tidlig.

- Der skal kvinnen ha fortalt politiet at hun var redd for ektemannen, og at han kunne ta livet av seg.

LES OGSÅ: Søker med helikopter

Da politiet kom til boligen i januar, var Mirzaolimov Bahadi forsvunnet, men han ble senere funnet i Namsos sentrum.

Tok ut separasjon

- Den gangen var det ikke noe grunnlag for å pågripe mannen, understreker politimester Trond Prytz.

Den drepte kvinnen tok ut separasjon den 7. mars i år, dagen etter at hun ble 35 år. Etter samlivsbruddet anmeldte hun eksmannen for å ha stjålet en PC.

Mange i Overhalla har med god grunn blitt redde etter det brutale dobbeltdrapet. Enkelte frykter også at den drapsmistenkte vil slå til på nytt.

Fikk avslag

- Vi mener det ikke er grunn for å engste seg. Det er ingenting som tyder på at han vil gjøre noe med andre. Vi anser at drapet skjedde som en følge av relasjonene mellom han og den drepte kvinnen.

Mirzaolimov Bahadir ventet også på svar fra UDI etter at han klaget på asylbehandlingen. Han fikk avslag på sin asylsøknad i fjor, og det kan ha vært et tidsspørsmål før han skulle bli sendt tilbake til hjemlandet.

Klikk på kartet for større versjon. Foto: ADRESSEAVISENN
Etterlyst. Politiet mener Bahadir Mirzaolimov (26) står bak dobbeltdrapet i Overhalla. Foto: POLITIET