På fylkesvei 720 i Skaudalen i Rissa er veien sperret etter at kjørebanen raste ut. Skredet har ifølge Veitrafikksentralen gått like ved fylkesgrensa.

- Tre-fire meter av veibanen er borte fikk vi melding om i to-tiden i natt. Det er uvisst hvor lenge man ikke kan kjøre forbi strekningen, sier operasjonsleder Bård Krogstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Vi dekker stormen Hilde direkte på adressa.no.

Mesta har vært på stedet og satt opp skilt.

- Hele veibanen har rett og slett rast ut. Omkjøringsmulighetene er enten fylkesvei 755 forbi Vanvikan og Leksvik eller fylkesvei 55 mot Åfjord og Malm, sier trafikkoperatør Pål Olufsen i Veitrafikksentralen.

- Flere småskred

Ekstremværet Hilde er ventet å treffe Trøndelag for alvor lørdag, men allerede har nedbørsmengdene skapt problemer i fylkene.

På fylkesvei 192 mellom Meltingen og Verrabotn har det vært små skred natt til lørdag. I Forradalen i Stjørdal er det redusert fremkommelighet på fylkesvei 28.

- Det har gått flere småskred og deler av veibanen er sperret. På E14 øst for Flora ligger det en del jord i veibanen som kan være vanskelig å se når det er mørkt og vått, sier Krogstad.

Havnet i bekk

På fylkesvei 753 ved Åsenfjorden er det meldt om vannmasser i veibanen. Dette har ikke ført til stenging av veien, men forårsaket natt til lørdag en utforkjøring.

- Det var mye vann i veibanen, og en kvinne mistet kontrollen over bilen og havnet i grøfta. Bilen ble liggende delvis nede i en bekk som hadde flommet over. Kvinnen var uskadd, sier Krogstad.

Ifølge Veitrafikksentralen er det innsnevringer på enkelte strekninger.

Fredag kveld ble E39 mellom Stormyra og Forve bru i Hemne kommune stengt i ett felt på grunn av jordskred. Veitrafikksentralen kunne natt til lørdag opplyse at veien var åpen for trafikk igjen.