Direktør Nils Martin Williksen på fiskeforedlingsbedriften hvor den 26-åringen jobbet, forteller at det aldri var noe å utsette på mannen som nå er ettersøkt i forbindelse med drapene i Overhalla.

Mannen som er ettersøkt i forbindelse med drapet på sin fraseparerte kone og den sju år gamle jenta i Overhalla, får gode skussmål fra arbeidsgiveren på fiskeforedlingsbedriften Nils Williksen AS ved Rørvik.

Snakket bra norsk

- Han begynte som produksjonsarbeider hos oss i september i fjor. Han var arbeidsom og det har aldri vært noe å utsette på ham, sier administrerende direktør Nils Martin Williksen til adressa.no.

Usbekeren kom fra asylmottaket i Grong. Han snakket bra norsk, bodde i Rørvik i arbeidsuka, og skal som regel ha dratt til Overhalla eller Grong i helgene. Da han ble separert fra sin kone i vinter, skal han ha fått beskjed om at asylsøknaden hans var avslått. Dette er ukjent for Williksen.

- Redde og lamslått

Mirzaolimov møtte ikke på jobb mandag morgen. Da politiet ringte og spurte etter ham, hadde nyheten om drapene i Overhalla blitt kjent. Selv om kollegene visste at han hadde familie der, var det likevel et sjokk å få vite at det var deres arbeidskollega som var etterlyst for drapene.

- Vi ble både redde og lamslått, forteller Williksen.

Han samlet alle ansatte til et møte da den fryktelige nyheten ble kjent. -Det er vanskelig for alle her å fatte det som er skjedd, sier Nils Martin Williksen.

Etterlyst. Politiet mener Bahadir Mirzaolimov (26) står bak dobbeltdrapet i Overhalla. Foto: POLITIET