I sommer er trønderne ute på reise, og da blir det mye krøll. Noen forventer ytterst mye av reiseforsikringen sin.

På oppdrag fra adressa.no har Gjensidige samlet noen av de pussigste kravene fra i sommer.

Drømmereisen

Kunden ringte og ville ha kompensasjon for en fremtidigdrømmereise han hadde planlagt. Ettersom han hadde blitt ufør, kunne han ikke reise på ferie lenger. Men ingenting var bestilt, han hadde bare planer om å reise en gang.

Mannen fikk ikke drømmereisen dekt av forsikringa.

Hæ?

Ei dame ringte fordi hun hadde vært hos legen når hun var påreise, og ville ha erstatning. Kundebehandler fant ingen forsikringer i det hele tatt på henne, og spurte om damen faktisk hadde forsikring hos Gjensidige. «Neeeeei, må jeg ha forsikring?», spurte dama.

For varmt i Hellas

Morog datter hadde reist uspesifisert til Hellas, og ville ha ny reise, ettersom det var alt for varmt og det ikke var basseng ved hotellet. Mor mente det var at hotellet ikke hadde et basseng, og følte at hele ferien varødelagt.

Det ble ingen ny ferie på mor og datter.

Hest som reisegods

Enkunde ville gjerne ha erstattet veterinærutgifter til en hest i Danmark. Han mentedette måtte gå på reiseforsikringen, siden hesten var fortollet inn i Norge somreisegods.

Skitt fiske

Enlaksefisker krevde å få erstattet det han hadde betalt for leie av hytteog fiskerett, fordi det var for mye vann i elva den uka han var der.

Forsover oss

Ifølge Gjensidige er det en klassiker at folk forsover seg til flyet, og mener at det bør dekkes av reiseforsikringen. I tillegg er det mange som er for fulle til å komme om bord, og også mener at dette bør dekkes.