- Huset står der som et dystert minne over det vonde som skjedde. Derfor tror jeg ikke at lokalsamfunnet får ro før huset er jevnet med joren, sier Arnt Ove Nordahl til Trønder-Avisa.

Vil rive det

Han er daglig leder i bedriften Namdal Betong og Plast og er nærmeste nabo til åstedet eller «Skrekkens hus», der drapene skjedde for snart et halv år siden. Han mener at det blir helt feil å ta det i bruk igjen som bolighus.

- Jeg synes det er viktig å lytte til hva folk mener i denne saken. Når huset blir oppfattet som en belastning, ser jeg ingen grunn til at det blir stående, sier Nordahl til avisen.

På neste styremøte avgjør bedriften hva de vil gjøre hvis huset skal selges.

Støttes av ordføreren

Ordføreren i Overhalla Jostein Hildrum har full forståelse for at naboene vil fjerne huset og de vonde minnene for godt.

- Jeg synes dette er en god løsning og støtter de fullt ut, sier han til avisen.

Det er usikkert når og om huset blir lagt ut for salg, men SpareBank 1 Midt-Norge bekrefter overfor avisen at de har pant i huset.

Så langt har ikke banken avgjort hva som skal skje med huset som har stått plombert av politiet siden 30. april. Etter det Trønder-Avisa erfarer er det bare et tidspørmål før huset legges ut for salg.

Prisen vil trolig bli langt lavere enn markedspris på grunn av omstendighetene.

– Jeg er åpen for at bedriften kjøper huset, for deretter å jevne det med jorden, sier Nordahl.

Namdal Betonng og Plast ønsker å kjøpe «skrekkens hus» i Overhalla for så å jevne det med jorden. Foto: LEIF ARNE HOLME