- Fornærmedes venninne varslet en politipatrulje samme kveld om en mulig voldtekt. Hun skal ha forklart at det skulle ha vært en voldtekt like utenfor Granåsen, sier jourhavende jurist i Trøndelag politidistrikt, Alf Rune Nilsen til Adresseavisen.

Den verdenskjente popstjernen Robbie Williams sto tirsdag foran 35 000 på Granåsen i Trondheim. Det var VG som først omtalte saken.

Ifølge politiet skal den anmeldte voldtekten ha funnet sted ved hovedveien til Ringvål like utenfor konsertområdet samtidig som konserten pågikk.

Sikret spor

Politiet har sikret tekniske spor ved det antatte åstedet og gjennomført taktisk etterforskning.

- Det har vært vanskelig å påvise det konkrete åstedet, men vi har sikret en rekke tekniske bevis som nå analyseres, sier Nilsen.

Lite om gjerningsmann

Det skal ha vært noen få vitner sammen med fornærmede, men politiet opplyser at de har lite informasjon om gjerningsmannen. Kvinnen har forklart at hun ikke kjente gjerningspersonen.

Videre etterforskningskritt vil være å innhente opplysninger fra publikum og vitner. Politiet opplyser at de foreløpig ikke har noen mistenkte i saken.

- Om det er noen som har observert mistenkelig atferd eller sett noe som kan minne om et overgrep ønsker vi at de kontakter oss, sier Nilsen.