St. Olavs hospital opplyser til adressa.no at tilstanden er endret fra meget alvorlig til alvorlig. Situasjonen regnes nå som stabil, og mannen er innlagt ved intensivavdelingen.

LES OGSÅ: MC-fører drept i massivt krasj

25-åringen kjørte bilen som først kolliderte med en annen personbil, før den traff to motorsyklister på riksvei 705, like ved Hegsetfoss kraftverk utenfor Selbu. Den ene MC-føreren endte i elva og omkom på stedet.

Navnet på den omkomne er frigitt. Det var Arne Armand Engberg (53) fra Hegra som døde i ulykken. Engberg var del av et MC-følge på ni personer - de fleste medlemmer av Stjørdal MC. Ved Hegsetfoss Kraftverk ble den 53-årige motorsyklisten og en annen MC-fører truffet av en personbil som fører hadde mistet kontroll over.

LES OGSÅ: Hoppet i elva for å redde vennen

Ulykkesområdet strekker seg over omlag 200 meter og ender på en bro. Den andre motorsyklisten, en mann i 40-årene, pådro seg lettere bruddskader.

Lettere skadd

I personbilen som først kolliderte med 25-åringen satt en mann og en kvinne i 60-årene, samt en gutt (6) som er lettere skadd. De to voksne ble i går kveld overført til sengepostavdelingen på St. Olavs hospital, mens 6-åringen ble utskrevet samme dag.

Årsaken til ulykken er ikke kjent.