Natt til skjærtorsdag måtte politiet på Røros ta hånd om tre kvinner på 19, 20 og 21 år etter at de tatt ecstasy. De ble kjørt til Tynset sykehus der alle tre ble tatt hånd om av helsepersonell.

Ved 21.30-tiden skjærtorsdag fikk politiet en bekymringsmelding etter at en mann i 30-årene ikke hadde kommet hjem fra skitur i Gisnadalen i Oppdal.

- Mannen gikk ut fra hytta lettkledd fordi han skulle bare gå en liten tur. Men han kom utenfor kjente omgivelser, og måtte til slutt søke ly i ei lita bu, der han fyrte opp. Han meldte ifra hvor han var, og ble hentet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, sier Rune Brandmo, operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, til Adresseavisen.

LES OGSÅ (PLUSS): Trønderne strømmer til Røde Kors

- Vi har hatt få slike aksjoner i påsken, heldigvis, sier Brandmo, som også kan melde om at et snøskred ble utløst av to skiløpere i Storlidalen i Oppdal i går. De kontaktet oss, og kunne forsikre om at ingen var tatt i skredet.

Ellers har det vært mindre hendelser i både Oppdal og Røros, hvor det er mye folk nå i påsken. Blant annet kom politiet over en 15 år gammel gutt som urinerte offentlig i Oppdal sentrum. Han var overstadig beruset, og ble hentet av foreldrene. Gutten vil bli anmeldt for den offentlige urineringen.