En kvinne med barnevogn skal ha blitt påkjørt av en bil i 15.30-tida på Fannrem i Orkdal kommune.

- Det tok tid før vi fikk vite om hendelsen. En person som var vitne til hendelsen tok hånd om kvinnen og barnet. Vedkommende fraktet de involverte til legevakt. Bilen som var involvert kjørte bare videre, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Tirsdag kveld melder politiet at det virker som det går bra med kvinnen som ble påkjørt.

- Ikke i stand til å gå

- Kvinnen skal ikke ha vært i stand til å gå, men hun var såpass oppegående at hun ringte operasjonssentralen og fortalte om påkjørselen. Det gjorde også vitnet. Dermed har vi sendt en patrulje til legevakten slik at vi kan få vite mer om hendelsen, sier Handegard.

Klokka 17.03 meldte politiet på Twitter at ulykken skjedde i Megardsvegen på Fannrem. En mørk pickup kjørte fra stedet og politiet ønsker å komme i kontakt med sjåføren, som skal være en mann i slutten av 40-årene.

Vitne har meldt seg

Uhellet skjedde i forbindelse med at kvinnen skulle krysse veien. Hun oppfattet at bilen reduserte farten, men ble påkjørt, skriver politiet på Twitter.

Et vitne til hendelsen har meldt seg til politiet i kveld.

- Vedkommende vil bli fulgt opp og avhørt. Det er lensmannskontoret i Orkdal som tar seg av den videre etterforskingen, sier Berglund.

Politiet skriver på Twitter at ifølge vitne som har meldt seg var det flere biler i området da det skjedde. Politiet ønsker at eventuelle vitner kontakter politiet.

Politiet kan kontaktes på 02800.