Hver dag pendler over tusen personer fra Malvik, Stjørdal og lenger nord til Trondheim. Noen tar buss, noen tar tog, noen tar bil, og noen sykler.

Da vi fredag for drøye to uker siden testet den raskeste veien fra Trondheim sentralstasjon til Klett - over Heimdalsmyra eller omveien om Byneset - fikk vi forslag fra dere lesere om å gjøre den samme testen fra Trondheim til Stjørdal.

Fredag ettermiddag skal vi gjøre nettopp det. Men for å avgjøre hvilket transportmiddel, og hvilken vei vi skal ta trenger vi din hjelp.

Derfor ber vi deg om å stemme over hvilken rute/fremkomstmiddel vi skal ta. De to alternativene som har fått flest stemmer innen onsdag klokka 14.00 skal vi teste ut i rushtrafikken fredag ettermiddag.

SLIK GIKK DET SIST: Ni minutter skilte de to veivalgene i fredagsrushen

Vi trenger skyss

I den forbindelse vil vi gjerne ha mail fra deg som vil ha TV-adressa med på turen, enten det er buss, tog eller bil. Om dere er et par som kan bli med, hadde det vært det beste.

Om du kan bli med ta kontakt med vår journalist Roy Tommy Bråten på e-post roy.tommy.braaten@adresseavisen.no eller på telefon 97 68 67 23.

De to teamene som starter fra Trondheim sentralstasjon følges da live på TV-adressa, og vi vil samtidig ha et livestudio der du kan komme med meninger og spørsmål.

Bli med du også!

Vi oppfordrer også deg som skal kjøre fra Midtbyen til Stjørdal til å starte samtidig som oss, og der du kjører det du mener er den beste ruta til Stjørdal i fredagsrushet.

Etterpå forteller du oss i livestudioet eller i sosiale medier hvor du kjørte og hvor lang tid det tok. Det deler du med oss ved å bruke #oppdragfredagsrush i sosiale medier.

Du kan også dele din posisjon til enhver tid i fredagsrushet med mobilapplikasjonen Glympse. For at vi skal se hvor du er må du da dele din posisjon med taggen oppdragfredagsrush.

Hvilken rute/fremkomstmiddel mener du #oppdragfredagsrush skal ta fra Trondheim sentralstasjon til Stjørdal stasjon? Stem i pollen overfor.