«Politiarbeid på stedet», et prosjekt som skal gjøre politipatruljene i bedre stand til å gjøre godt og grundig politiarbeid ute på åstedene, rulles nå ut over hele landet. Det skriver Trønder-Avisa.

For Trøndelags del er det politioverbetjent Kjetil Ravlo som skal lede prestisjeprosjektet. Han får ansvaret for at over 500 polititjenestemenn skal lære verktøyene for å jobbe smartere og bedre.

Prosjektet handler om å løse flest mulig oppgaver så tidlig og raskt som mulig og med god kvalitet, samt å utnytte tilgjengelig teknologi.

- Målet er å få avgjort flere saker med rett kvalitet - så tidlig som mulig, sier Ravlo til Trønder-Avisa.

Les mer om prosjektet hos politiforum.no.

Kjørte på feil side av trafikkøy

En person fikk natt til onsdag et forenklet forelegg etter at vedkommende kjørte på feil side av en trafikkøy på E6 ved Fleskhus Verdal. Det opplyser operasjonssentralen i Nord-Trøndelag på Twitter.

Utover dette har det vært en rolig natt for politipatruljene som har vært ute på veiene i Midt-Norge. Én person er mistenkt for promillekjøring på E6 Okstadbakken i Trondheim. I tillegg rykket politiet i Sør-Trøndelag ut til en pipebrann som viste seg å ikke være en pipebrann.

Lånkejente i eksklusiv klubb

Med fullt hus, 350 poeng, ble lånkejenta Henrikke Leikvoll innlemmet i den såkalte «350-klubben» til Det Frivillige Skyttervesen (DFS). Det skriver bladet.no. Den feilfrie skytinga skjedde under et vårstevne ved Rådalen sentralbaneanlegg i Skjelstadmark sist lørdag.

Leikvoll blir den tredje skytteren fra Lånke Skytterlag som er med i klubben.

Vil ha Paradise-Jonas som stripper

Jonas Ulseth (20) fra Stjørdal har gjort seg bemerket for deltakelsen i Paradise Hotel. Nå renner det stadig inn spørsmål om å gjøre strippeshow, skriver Trønder-Avisa.

– Jeg har aldri øvd på sånt før, eller hatt noe forhold til det, men jeg har jo sett filmen «Magic Mike», så det var bare å kjøre på med lignende show. Jeg har alltid vært atletisk, så alt jeg kan gjøre med kroppen, det gjør jeg bra, sier Jonas Ulseth til avisa.

Han innrømmer likevel at han liker oppmerksomheten.

– Jeg trives godt i rampelyset, men skal innrømme at det blir litt mye til tider.