Ifølge Strand gikk mannen ombord i 07.10-tiden, på busstoppet som ligger bare 200 meter fra drapsåstedet. Den erfarne sjåføren har i flere år kjørt ruta, og la fort merke til den ukjente passasjeren - som kan være 26-åringen som er etterlyst etter det bestialske dobbeltdrapet i Overhalla.

Har ikke bil

- Jeg tør ikke være skråsikker. Mannen som satt på hadde lengre hår på hodet, enn personen på politiets bilde, sier Strand

Passasjeren skal ha oppført seg helt normalt, og gjorde ikke noe for å vekke oppsikt. Den drepte 7-åringen tar normalt denne bussruten til skolen om morgenen.

adressa.no får bekreftet av Nord-Trøndelag politidistrikt at Bahadir Mirzaolimov ikke skal være i besittelse av noe kjøretøy. Det skal heller ikke være savnet noen biler fra området rundt drapsstedet i Overhalla.

Sporene ender ved kirken

- Jeg har aldri hatt denne mannen på bussen før, og jeg vet hvem de fleste er som tar morgenruten, sier Strand.

Mannen skal ha vært iført en stor mørk ytterjakke med hette. Han skal ha byttet til en korresponderende buss, som han gikk av ved Namsos kirke rundt klokken 07.45. Etter det sjåføren kjenner til ender alle spor her.

Avhørt av politiet

- Det er ikke noe videoovervåkning i området så vidt jeg vet, sier Strand, som i formiddag også ble avhørt av politiet.

- Man kan jo ikke være hundre prosent sikker på at det er rett mann, men jeg har i alle fall fortalt dem alt jeg vet, sier bussjåføren.

Holder på detaljene

Politiet i Nord-Trøndelag utelukker ikke at den etterlyste og drapsmistenkte Bahadir Mirzaolimov (26) kan ha stukket av fra området med bussen. De vil likevel ikke bekrefte at bussjåfører i området er blitt avhørt i dag.

- Vi ønsker ikke å gi noen detaljerte opplysninger i denne fasen av etterforskningen. Foreløpig utelukker vi ingenting, men vi konsentrerer oss om de opplysningene som vi anser som viktigst, sier politioverbetjent Rolf Rones til adressa.no

I tillegg har politiet gjennomført søk etter mannens mobiltelefon, såkalte elektroniske spor, uten resultater.