Avisen skriver at bisettelsen vil finne sted 21. april klokka 13.00, og at mellom 70 og 100 soldater fra Forsvaret vil delta for å ta avskjed med Bremset.

Han var ansatt i Forsvaret og arbeidet i det daglige på batteri Piraya ved Artilleribataljonen på Rena leir. Førstegangstjenesten hadde han på Setermoen i Bardu kommune i Troms.

Minnemarkering ved to leirer

Onsdag avholdes minnemarkering både på Rena leir og Setermoen, ifølge Forsvarets forum.

– Tross kort fartstid har han satt spor etter seg som gjør at han blir dypt savnet. Maken til pliktoppfyllende og hardtarbeidende kar skal du lete lenge etter, sa oberstløytnant Mats Dyrstad, sjef for Artilleribataljonen ved Rena leir, til Adresseavisen mandag.

Piraya-batteriet består av rundt 60 ansatte, mens hele bataljonen teller 260.

Sigve Bremset var ansatt i Piraya-avdelingen i Forsvaret. Natt til første påskedag ble han drept i Steinkjer sentrum. Foto: Forsvaret

Etterlater seg tre brødre

21-åringen var hjemme på påskeferie da han ble påkjørt og drept i Kongens gate i Steinkjer sentrum etter å ha deltatt på en konsert med venner. To andre ble skadet etter påkjørselen.

En mann i 30-årene stakk av etter hendelsen, men ble pågrepet cirka seks kilometer unna sentrum.

Han er siktet for uaktsomt drap etter hendelsen og varetektsfengslet i to uker. Han erkjenner straffskyld.

Sigve Bremset etterlater seg mor i Trondheim, far på Steinkjer, tre voksne brødre, og en mormor. Han var også onkel til seks.