OmAdressert:

Mobbing, mord og Northug

OmAdressert er navnet på Adresseavisens nye podkast – en oppsummering av nyhetsuka sett fra Trøndelag. Ukens tema er blant annet mobbesaken i Malvik, Årets trønder-kåringen og TV-dokumentaren «Making a Murderer».

Saken oppdateres.

Podkast – er et radioprogram som du kan laste ned eller streame fra iTunes og adressa.no.

Adresseavisens politiske redaktør – Tone Sofie Aglen, kulturredaktør Stian Wallum og kommentator Terje Eidsvåg møter journalist Harry Tiller til en samtale rundt sentrale nyhetshendelser den siste uka.

Making a Murderer

I vår første utgave diskuteres blant annet Netflix nye dokumentarserie «Making a Murderer». TV-serien som ble lansert i jula har skapt voldsomme reaksjoner, og diskuteres heftig verden over i disse dager.

LES OGSÅ (KOMMENTAR): Sannhet på boks

Mobbing

Våre fire medarbeidere diskuterer også forrige ukes store nyhetssak – mobbesaken fra Malvik. Reaksjonene og meningene om malvikpolitikernes vedtak om å anke dommen har vært harde og mange. Er det greit å kalle en politiker idiot i sosiale medier, og hva skjer når de som arbeider mot mobbing beveger seg i grenselandet til selv å bli mobbere?

LES OGSÅ (KOMMENTAR): Snuoperasjon på overtid

Årets trønder

Kåringen av Årets trønder har skapt reaksjoner, ikke minst fordi Petter Northug ikke engang ble en av de nominerte. Var det feil av juryen å se bort fra den firedoble verdensmesteren i Falun i 2015 når juryen satte opp finaleheatet som Årets trønder?

LES OGSÅ: Bruttern ble årets trønder

Hør og abonner på vår nye podkast OmAdressert via iTunes her.

Du kan også høre podkasten herfra ved å klikke her eller på bildet nedenfor.

På forsiden nå