Folk på gata om VM på ski:

- VM må ikke koste for mye

Folk på gata frykter at prislappen på idrettsfesten kan bli for høy.

Gjerne VM men ikke for dyrt: Bjørnar Sandberg og lille Selma Oline Sandberg. 

Saken oppdateres.

- Jeg er ikke motstander av et VM, men kostnaden må ikke bli for høy. Hvis det går på bekostning av for eksempel flere barnehageopptak i året, mener jeg det er mye viktigere enn et VM i Granåsen, sier Bjørnar Sandberg, som er ute og triller på Selma Oline Sandberg.

Les mer: Skole og helse må vente på grunn av Granåsen (PLUSS)

- Et VM i Granåsen er galskap. Det koster altfor mye, og hvis det går på bekostning av satsing på skole og helse, er det ikke verdt det. Politikerne må bruke pengene på viktigere ting enn på en idrettsfest, mener Anne og Tor Esp.

Kommentar: «Er det verdt å bruke en milliard kroner på VM-anleggene?» (PLUSS)

- Et VM i Trondheim vil ha en flott markedsføringsverdi for byen, men det koster for mye. Det brukes altfor mye penger og tid på dette. Jeg er spesielt skeptisk til at de sender store delegasjoner til Cancún i Mexico for å sanke stemmer. Er det virkelig nødvendig? spør Line Jordahl.

Les mer: Skole - men kanskje ikke flere lærere

- Jeg er interessert i ski og store arrangement på TV, som VM og OL, men skal det til Trondheim er det viktig at kostnadene ikke går ut over andre ting, sier Anna Agdestein, som får støtte av venninne Emilie Reese:

- Jeg er ikke interessert i ski. Samtidig er jeg opptatt av at man ikke skal bruke så mye penger på et arrangement. Det er ikke riktig.

Les mer: Nettmøte om VM i Trondheim

VM er galskap: Anne Esp og Tor Esp 

VM er galskap: Anne Esp og Tor Esp 

Flott markedsføringsverdi, men for dyrt: Line Jordahl 

Flott markedsføringsverdi, men for dyrt: Line Jordahl 

Må ikke gå ut over andre ting: Anna Agdestein og Emilie Reese 

Må ikke gå ut over andre ting: Anna Agdestein og Emilie Reese 

På forsiden nå