Her gir bilister blaffen i skiltingen

Flere kjører ulovlig i Baard Iversens veg på Sluppen i Trondheim.

Ga blaffen: Tre bilister på rappen trosset enveis-reguleringen langs Baard Iversens veg til Bratsbergvegen mens Adresseavisens fotograf var på stedet onsdag kveld.  Foto: Leikny Kristine Havik Skjærseth

Saken oppdateres.

Nederste del av Baard Iversens veg er omregulert til enveiskjøring på grunn av veiarbeid langs veien, men mange trosser forbudt-skiltingen.

Etter flere klager til Vegtrafikksentralen, rykket en politipatrulje ut onsdag ettermiddag for å undersøke om skiltingen var forskriftsmessig eller om den kunne misforstås.

- Skiltingen var satt opp etter forskriftene, og mens vi var der var det tre bilister som kjørte ulovlig. De tre ble ilagt forelegg. Det er nok mange som ikke tar seg bryet med å kjøre lovlig for da må ta en liten omvei, sier Bernt Tiller, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt.

På forsiden nå