«OmAdressert»

- Robert Eriksson burde heller gått seg en lang tur

- Dersom du er bitter, føler at du ikke får den aktelsen du fortjener og at verden er urettferdig, da bør du i alle fall ikke skrive bok.

Tone Sofie Aglen, til venstre, Terje Eidsvåg, Trond Åm og Harry Tiller oppsummerer nyhetsuka i denne utgaven av «OmAdressert». 

Saken oppdateres.

Det sier Adresseavisens politiske redaktør, Tone Sofie Aglen, om eks-statsråd Robert Erikssson. Hun mener at fremfor å sette seg ned foran tastaturet og skrive et oppgjør med regjeringen og Frp i bokform, så burde Eriksson heller ha gått seg en lang tur.

- Han fremstår som bitter og selvopptatt, og det er synd. Robert Eriksson er en dyktig politikere som har vært respektert, sier Aglen.

Trond Åm er gjest

Denne ukas utgave av Adresseavisens podcast «OmAdressert» har invitert Trond Åm, bystyrerepresentant for Venstre og prosjektleder ved Litteraturhuset i Trondheim til å oppsummere nyhetsuka.

Robert Erikssons bok «Bare gjør det - trofast rebell for Siv og Erna» er tema i podcasten. Tone Sofie Aglen mener den tegner et ettermæle av den tidligere statsråden som han godt kunne ha unngått.

Jakten på linjene

Panelet diskuterer også byutvikling i Trondheim. Debatten rundt storhall på Nidarø og NTNUs nye universitetsområde, er eksempler på prosjekter som har engasjert mange. Nå etterlyses det mer overordnede mål, helhetilge planer og lange linjer i byutviklingen.

Søndag er det premiere på den nye TV-serien «Nobel» og kommentator Terje Eidsvåg mener den er verdt å få med seg.

Klar for åpningsfest

Trondheims nye litteraturhus er straks klar for åpning. Prosjektleder Trond Åm røper noe av planene og ambisjonene for den siste tilveksten til kulturlivet i Trondheim.

Du kan lytte på podcasten ved å klikke på denne linken eller ved å trykke på bildet nederst i saken.

Ønsker du å streame podcasten gjennom iTunes, så følger du denne linken.


 

På forsiden nå