Podcast «OmAdressert»:

- Dårlig gjort av Jens Stoltenberg

- Det er dårlig gjort av Jens Stoltenberg å gi ut boka si samtidig som fylkesmennene i Nord- og Sør-Trøndelag legger frem sine anbefalinger om kommunereformen.

Tone Sofie Aglen, HarryTiller og Terje Eidsvåg gir det nyhetsuka i den siste utgaven av «OmAdressert». 

Saken oppdateres.

Politisk redakør Tone Sofie Aglen er skuffet over at tidligere statsminister Jens Stoltenberg velger å lansere sin bok samtidig som fylkesmennene i Nord- og Sør-Trøndelag tegnet sitt nye kommunekart for et samlet Trøndelag.

I podcasten denne uka oppsummerer journalist Harry Tiller, politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Terje Eidsvåg kommunereformen, byutviklingsdebattene som raser i Trondheim og Jens Stoltenbergs bok «Min historie». Terje Eidsvåg gir deg også anbefaling om en ny roman som han mener er en av de beste norske romanene som er utgitt så langt i år.

Du kan lytte til podcasten via Soundcloud på denne linken eller ved å klikke på bildet nederst i saken.

Vil du abonnere og lytte via iTunes - følger du denne linken.


 
På forsiden nå