Flere voldshendelser på utesteder i Trondheim

Ingen alvorlige skader.

Saken oppdateres.

Politiet måtte ved flere anledninger rykke ut til voldshendelser i Trondheim sentrum natt til søndag.

Rundt klokka 00.30 ble en vakt dyttet opp mot en vegg slik at hun slo bakhodet. Gjerningspersonen hadde blitt nektetn adgang til utestedet der vakten jobbet. Den fornærmede kommer til å anmelde forhodlet, skriver politiet på Twitter.

Les også: Mann slått ned - var bevisstløs da han ble kjørt til St. Olavs


 

Slo til to personer

Cirka en halv time senere ble en mann bortvist fra sentrum etter å ha slått til to personer på et toalett.

- Han slo seg vrang og var truende overfor vaktene, i tillegg til at han slo til to personer. Han ble satt håndjern på og bortvist fra sentrum, sier operasjonsleder Astrid Metlid ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Les også: Masseslagsmål ved bensinstasjon


 

Måtte sy kutt i hodet

Rundt klokka 02 måtte en person kjøres til legevakta for å sy et kutt i hodet etter slåssing inne på et utested.

- Da vi kom til stedet traff vi både fornærmede og en mistenkt. Den mistenkte erkjente at han hadde slått til fornærmede, og fornærmede fikk kuttet i hodet da han ramla og traff bardisken, sier Metlid.


 
På forsiden nå