Fem på gata:

«Planene ser stilige ut. Det er bare å bygge»

Adresseavisen har spurt folk på Brattøra hva de tenker om Powerhouse.

Store planer: Powerhouse vil rage høyest på Brattøra.  Foto: Snøhetta

Saken oppdateres.

I april skal man begynne å bygge den 18 000 kvadratmeter store bygningen som vil stikke 40 meter i været på det høyeste. Det kan se ut som om folk flest ikke er helt enige med den kritiske byantikvaren:

Pål Grenne (60) og Emilie (11): - Et sånt energibygg blir nok bra. Det ser ut til å bli et flott bygg. Området er allerede bygget igjen, så et bygg til har ikke så mye å si. 

 

Trond og Brit Buchmann (66): - Planene ser stilige ut. Det er bare å bygge. Egentlig burde hele området blitt forbedret ved at jernbanen og containerne ble fjernet. Så kunne man skapt en ny bydel. Det er viktig med visjoner. 

Sondre Maråk (26): - Dette ser dødsstilig ut. Jeg synes bygget blir et bra tilskudd og jeg støtter næringslivet. Det er allerede ett tett område med lite utsikt, så et bygg til har ikke så mye å si. 

 

Ida Hegstad (19) og Vegard Kjeldsli (23): - Det ser ut til å bli et kult bygg. Området er ikke særlig fint fra før, er egentlig bare rot nå, så et bygg til betyr ikke så mye. Nye og moderne bygg er fint, og i Trondheim havner de jo stort sett i utkanten av byen uansett. 

 

Knut Røe (67): - Et spennende bygg. Jeg synes det er fint at byen får et slikt teknologisk fyrtårn. Det er viktig at man får en helhetsfølelse av byen, men slik de har bygget nå ellers i området, så har skaden allerede skjedd. 

Hva syns du om det planlagte Powerhouse på Brattøra?
Du må velge et alternativ
 

Les også: Byantikvaren sterkt kritisk til Powerhouse på Brattøra

Les også: Klart for Powerhouse på Brattøra

Les også: Monsterhall? Hva med Powertrollet?

Les også: Om byutvikling og Brattørkaia

På forsiden nå