Sommerpraten:

Somrene på Fosen som guttunge er mitt beste ferieminne

Hver dag denne sommeren møter Adresseavisen nye sommermennesker. Lengst opp i Fjordgata treffer vi maleren Roger Hemmingsen (52) fra Nyborg, som er i gang med et større malingsprosjekt.

Roger Hemmingsen er i gang med et større malingsprosjekt i Fjordgata. 

Saken oppdateres.


Profil

Navn: Roger Hemmingsen.

Fra: Nyborg.

Aktuell med i sommer: Skal på laksefiske i Namsen, og på Storsjøcup i Østersund.

 

Hva er planene i sommer? Til helga blir det laksefiske i Namsen. Neste uke bli det Storsjøcup i Østersund. Der skal min sønn spille sammen med Astors guttelag. Ikke alle på laget har foreldre som blir med, så jeg regner med å bli reservepappa for en del av guttene. Den siste delen av ferien skal jeg på Hitra og renovere min fars barndomshjem.

Hva er du mest opptatt av om dagen? Generelt tenker jeg på terroren som har vært i Europa den siste tiden. Per dags dato tror jeg ikke Trondheim er noe terrormål, men jeg er redd for at Norge skal bli rammet.

Ditt beste sommerminne? Da jeg som barn besøkte mine besteforeldres gård på Fosen. Der hadde de mange dyr og vi fikk være med å hesje høy. Det var den perfekte sommeren for en ung gutt.

Hva viser du fram til turister i Trondheim? Jeg synes det er viktig å vise fram Solsiden og fortelle om Trondhjems mekaniske Værksted som lå der tidligere. Også tar jeg med turister til Nidarosdomen, men der har jeg vært så mange ganger, så da venter jeg utenfor.

Sommerfavoritter:

I glasset: Øl.

På grillen: Svinefilet.

På ferie: Hitra og Østersund.

Musikk: Jeg hører på mye forskjellig, men når jeg jobber hører jeg ofte på Radio Rock.


Les om flere sommerfolk:

Når Kristine møter turister, tar hun dem med til Festningen

På forsiden nå