OmAdressert:

Olavsfest, historiske spill og bråk i rådhuset

OmAdresserts faste panel er tilbake fra sommerferie, og det betyr en ny utgave av Adresseavisens podkast. Gjest denne uka er direktøren for Olavsfestdagene, Petter Myhr.

Olavsfestdagenes direktør, Petter Myhr, er gjest i ukas utgave av OmAdressert. Han oppsummerer siste uke sammen med kommenator Terje Eidsvåg, politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Harry Tiller..   Foto: LeiknyHavik Skjærseth

Saken oppdateres.

Olavsfestdagene er like om hjørnet, «Spelet om Heilag Olav» og «Elden» har hatt premiere. Ovet hele Midt-Norge kryr det av historiske spel og kulturelle arrangement. Det er et sentralt tema i denne ukas utgave.

Det politiske bråket i Trondheim etter at varaordfører Hilde Opoku (MDG) og kommunalråd for Høyre, Ingrid Skjøtskift, i en kronikk kritiserte ordfører Rita Ottervik og Arbeiderpartiets maktutøvelse er også tema når panelet oppsummerer denne uka.

Politisk redaktør i Adresseavisen, Tone Sofie Aglen, skrev denne uka en kommentar om hvordan våre politikere mobbes og trakasseres på sosiale medier. Det går i stor grad utover Venstre-leder Trine Skei Grande. Debattkulturen blant nettroll kan du høre mer om i denne podkasten.

Du kan lytte til siste utgave av «OmAdressert» via denne linken, eller ved å trykke på bildet nederst i artikkelen.

Bruker du iTunes, finner du siste episode via denne linken.


 
På forsiden nå