Student savnet etter fadderfest i Trondheim

Ingen har hørt fra denne BI-studenten (20) siden natt til tirsdag. Politiet ber om hjelp i letingen.

Savnet: Politiet vil gjerne ha kontakt med personer som kan ha sett denne savnede studenten. Han forsvant etter en fadderfest i Trondheim sentrum natt til tirsdag. 

Saken oppdateres.

Politiet i Trondheim har nå startet etterforskning for å prøve å finne studenten, etter at han ble meldt savnet av familien.

- Vi vil gjerne ha opplysninger fra folk som kan ha sett den savnede, sier krimvaktleder Geir Langås ved Sentrum politistasjon i Trondheim.

Sendte melding til søsteren

20-åringen er fra Stavanger og har bodd i Trondheim i ett år. Han er BI-student og fadder. Natt til tirsdag forlot han en fadderfest på utestedet The Mint og sendte da en Facebook-messengermelding til søsteren sin om at han var på vei hjem til deres felles leilighet litt utenfor Trondheim sentrum.

- Klokken 00.48 fikk hun meldingen hvor han fortalte at han gikk hjem. Like etterpå kom det en melding om at han var ved Elgeseter bru, sier Langås.

Han kom imidlertid ikke hjem. Politiet vil derfor at folk som kan ha gjort observasjoner av BI-studenten i dette tidsrommet tar kontakt.

- Pliktoppfyllende

Politiet har innhentet trafikkdata for å prøve å spore studentens mobil, men den er nå avslått. Det jobbes også med å finne overvåkningsvideoer som kan si noe om hvor 20-åringen har gått.

- Alt tyder på at den savnede hadde til hensikt å komme hjem. Han karakteriseres som en pliktoppfyllende kar. Politiet synes det er rart at han har forsvunnet, sier Langås.

Mannen var kledd i en mørkegrønn bomberjakke, rød sid T-skjorte, svart Adidas-cap og blå dongeribukser.


Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.


På forsiden nå