Mann i 20-årene omkom etter ulykke i Okstadbakken

Mannen som ble fraktet til sykehus etter trafikkulykken i Trondheim søndag kveld er bekreftet omkommet.

En person omkom etter trafikkulykken i Okstadbakken i Trondheim søndag kveld. E6 ble stengt i sørgående retning etter kollisjonen.  Foto: Frank Lervik

Saken oppdateres.

Politiet meldte klokken 3.38 natt til mandag at én person omkom etter ulykken på E6 i Okstadbakkken søndag kveld.

- En mann i 20-årene omkom og de pårørende er nå varslet. Politiet og Statens vegvesen holder mandag morgen fortsatt på med undersøkelser på stedet, men vi regner med at sørgående felt på E6 vil bli åpnet om kort tid, forteller operasjonsleder Ole Petter Hollingen.

E6 åpnet igjen

Klokken 6.37 mandag morgen melder Vegtrafikksentralen at ulykkesstedet er ryddet og at E6 igjen er åpnet for trafikk i sørgående felt.

Det oppstod lange køer i sørgående felt på E6 opp Okstadbakken etter ulykken. Like før klokken 1.00 fikk biler som stod i kø på E6 snu og kjøre ned Okstadbakken i det sørgående feltet. Flere rutebusser med en god del passasjerer sto også i denne køen.

To skadde

Politet meldte først at to personer var hardt skadet, men korrigerte senere dette til at en person er fraktet til sykehus med ukjent skadegrad.

- Den andre personen ble behandlet på stedet av helsepersonell og tatt med til legevakten. Denne personen skal kun ha blitt lettere skadet, opplyser Hollingen.


Store skader

Situasjonen på ulykkesstedet var lenge uoversiktlig, ifølge politet.

- Vi vet fortsatt ikke hva som har skjedd, men vi har avhørt flere vitner. Hva de har forklart må vi komme tilbake til senere, sier oparasjonsleder Hollingen.

Adresseavisen var kort tid etter ulykken i kontakt med Per Ottar Solheim, som kom til stedet rett etter trafikkulykken.

- Det ser ut til at en bil har krasjet i kanten av betongen. Det ligger glass og biter over en strekning på 40-50 meter, fortalte Solheim.

Sammen med andre biler som havnet i køen fikk han slippe forbi ulykkesstedet.

- De slapp oss forbi etter 15-20 minutter. Da var veien fortsatt ikke ryddet. Blant annet sto en bil i kjørebanen, ifølge Solheim.

Like etter ble sørgående felt igjen stengt i mange timer.

Satt fastklemt

Politiet meldte først om ulykken klokken 23.15. Da var nødetatene på vei til ulykkesstedet, på toppen av Okstadbakken Ifølge politiet var totalt to personbiler involvert i det politiet omtalte som et kraftig sammenstøt på toppen av Okstadbakken.

– En person satt fastklemt, han er kjørt til St. Olavs hospital. Tilstand og skadeomgang er ukjent. En person får behandling på stedet, og er vesentlig lettere skadd. Vi har ikke oversikt over om det er flere skadde, fortalte operasjonslederen søndag kveld.


 


Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

 
    
      (Foto: Frank Lervik)

  Foto: Frank Lervik

Den andre bilen som var innvolvert i ulykken ble også påført store skader. Den ble stående cirka 100 meter lenger opp i Okstadbakken.  
    
      (Foto: Frank Lervik)

Den andre bilen som var innvolvert i ulykken ble også påført store skader. Den ble stående cirka 100 meter lenger opp i Okstadbakken.   Foto: Frank Lervik

Mye tyder på at en av ulykkesbilene har havnet i betongfundamentet på brua som går over E6. Vrakdeler lå strødd over en lengre strekning.  
    
      (Foto: Frank Lervik)

Mye tyder på at en av ulykkesbilene har havnet i betongfundamentet på brua som går over E6. Vrakdeler lå strødd over en lengre strekning.   Foto: Frank Lervik

Lange køer etter ulykken i Okstadbakken søndag kveld.  
    
      (Foto: Frank Lervik)

Lange køer etter ulykken i Okstadbakken søndag kveld.   Foto: Frank Lervik

På forsiden nå