Politiet har ikke fått avhørt sjåfør:

Aner ikke hvor lenge mannen lå fastklemt

En mann i 60-årene ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke på Dora i Trondheim.

Politiet har sperret av området hvor en mann ble liggende fastklemt etter en arbeidsulykke på Dora i Trondheim.  Foto: Sebastian S. Bjerkvik

Saken oppdateres.

Sjåføren var ikke ved bevissthet da han ble fraktet til St. Olavs hospital onsdag kveld. Mannen fikk en metall- eller betongsøyle over seg i forbindelse med lossing fra et vogntog på Dora i Trondheim.

Fremdeles på sykehus

Politiet la ut melding på Twitter klokka 19.43 onsdag kveld.

- Han er fremdeles ikke avhørt siden han er under behandling på sykehuset, sier politiførstebetjent Åsbjørn Vikan til Adresseavisen dagen etter hendelsen. Han er fagleder for Avdeling for økonomi-, miljø- og arbeidslivskriminalitet i Trøndelag politidistrikt.

Politiet og brannvesenet rykket ut etter melding om arbeidsulykke i forbindelse med lossing av vogntog.  Foto: Kim Nygård, Kim NygŒrd

 

Han forteller at det pågår full etterforskning i arbeidsulykken.

- Krimteknikerne var på ulykkesstedet i går kveld, og var ferdige rundt midnatt. De skal tilbake til stedet i dag for å se på vogntoget og omgivelsene i dagslys, sier Vikan torsdag formiddag.

LES MER: Var ikke sikret med krok da han falt og døde i Ikea-lager

Lå fastklemt

Det er ingen vitner til hendelsen, og politiet vet derfor lite om hendelsesforløpet. Mannen ble funnet av to vogntogsjåfører. Han lå fastklemt under søylene, men brannvesenet fikk frigjort ham. Klokka 19.50 bekreftet politiet på Twitter det samme.

- Vi vet ikke hvor lenge han har ligget fastklemt, sier Vikan.

Den skadde ble fraktet til St. Olavs hospital og er fremdeles ikke avhørt.  Foto: Sebastian S. Bjerkvik

LES OGSÅ: Rørlegger omkom i arbeidsulykke i vaskeri

Vogntoget var norskregistrert og det er et selskap fra Østlandet som har stått for frakten. Vikan sier at politiet skal undersøke om det var et hendelig uhell, eller om det var vurderinger som gikk på tvers av regelverket. Arbeidstilsynet er rutinemessig varslet.

- Vi skal også undersøke om det finnes overvåkningskamera på stedet som kan kaste lys over saken, sier han.

Sjåføren i 60-årene ble fraktet vekk i ambulanse og sendt til St. Olavs hospital.  Foto: Kim Nygård

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter

På forsiden nå