21-åring meldt savnet i Trondheim

Mannen er på besøk i byen, og har ikke kommet til rette etter bytur fredag kveld.

Saken oppdateres.

En 21 år gammel mann ble meldt savnet klokken 17.15 lørdag ettermiddag. Mannen er student i en annen by i Norge, og er på besøk hos kamerater i Trondheim denne helgen. Ettersom 21-åringen ikke har kommet til rette i løpet av natt til lørdag eller fram til lørdag ettermiddag, har kameratene meldt ham savnet hos politiet.

Telefonen avslått

- Siste gang kameratene var i kontakt med 21-åringen, var ved 01-tiden natt til lørdag. Da kom han bort fra kameratene, og senere har de ikke hatt kontakt med ham, sier operasjonleder Øysten Sagen ved Trøndelag politidistrikt.

Ifølge operasjonsleder er telefonen til savnede registrert ved en basestasjon senere natt til lørdag, men den har siden vært avslått.

Pårørende er varslet.

Søk i og ved Nidelva

Lørdag kveld gjør Trøndelag brann- og redningstjeneste søk, både i og ved Nidelva, fra Gamle Bybro og nedover.

- De har gode redskaper og søker fra båt i elva. Vi vurderer også å koble frivillige og Røde Kors inn i letingen, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved 23-tiden lørdag kveld.

Mann funnet omkommet

Klokken 3.40 natt til søndag ble en mann funnet omkommet i kanalen nedenfor Bakke Bru i Trondheim. Funn av legitimasjon på mannen tyder på at det er den savnede studenten på 21 år, skrev politiet på Twitter søndag morgen.

Søndag formiddag bekreftet politiet at det er den savnede 21-åringen som er funnet omkommet.

På forsiden nå