Politiet rykket ut etter melding om knivstikking på en privat adresse i en bydel i Trondheim.

- Det har skjedd innendørs. En kvinne har blitt knivstukket i magen, fortalte operasjonsleder Øystein Sagen i Trøndelag politidistrikt.

Ringte selv nødnummer

Kvinnen i 50-årene ble sendt til St. Olavs hospital, mens den antatte gjerningspersonen, en kvinne i 20-årene, er pågrepet av politiet. Hun ble sendt til politistasjonen.

Politiet fikk melding via AMK-sentralen klokka 11.22. Det var den skadde kvinnen som ringte selv. Hun skal ha vært bevisst mens politiet ankom stedet.

Kvinnen er stabil, og skulle bli operert i løpet av dagen fikk Adresseavisen opplyst klokka 14.15.

Sagen opplyste at politiet jobbet med å avhøre de involverte og vitner til hendelsen.

Innsatsleder Anders Sjøtrø opplyser at den skadde kvinnen ble sendt til sykehus. Foto: christine schefte

- Ett knivstikk

Innsatsleder Anders Sjøtrø i Trøndelag politidistrikt forteller at de rykket ut med flere enheter, og at de fikk raskt kontroll på situasjonen.

- Det skal være snakk om ett knivstikk, sier han. Det er opplyst til meg at det var fire personer på adressen, sier han.

Sjøtrø sier at pågripelsen var uten dramatikk. Saken vil bli etterforsket og det blir gjennomført en krimteknisk undersøkelse.

Politiadvokat Hanne Sivertsen Berg ved Felles straffesaksinntak i Trøndelag politidistrikt opplyste klokka 15.05 at det er en relasjon mellom de to involverte, og at kvinnen i 50-årene ikke er et tilfeldig offer.

- Kvinnen som er pågrepet er formelt siktet for grov kroppsskade med kniv, sier hun.

Onsdag kveld opplyser politiet at den pågrepne kvinnen er overført til helsevesenet.