To pågrepet etter kort biljakt i Trondheim

En kvinne på 20 år og en mann på 18 år stakk fra bensinregningen. Da fikk de politiet på hjul.

Saken oppdateres.

Det var klokken 04.46 politiet i Trøndelag på Twitter meldte om at to personer var blitt pågrepet etter en kort bilforfølgelse.

- En patrulje var vitner til at vedkommende stakk av fra en bensinregning. Derfor ble bilen forfulgt, og etter hvert stanset. En kvinne og en mann ble da pågrepet. Det viste seg også at bilen var stjålet, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Kirsten Bergstrøm.

Uten dramatikk

Biljakten gikk fra Klett, der de først ble observert, og videre inn mot Trondheim. Deretter fortsatte ferden og opp til nærheten av Selsbakk før bilen stanset. Det skal ikke ha vært noe dramatikk knyttet til forfølgelsen.

- Det er også mistanke om at bilføreren var i påvirket tilstand. Derfor sikres det også blodprøve, sier Bergstrøm.

Promillekjøring i Steinkjer

I løpet av natten ble også en ung sjåfør stoppet og anmeldt for kjøring i påvirket tilstand ved Mære i Steinkjer. Det var klokken 02.20 politiet fikk melding om en bil der det kunne være snakk om promillekjøring.

- En patrulje fikk tips, og observerte derfor bilen før den ble stoppet. En kvinne i 20-årene blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, forteller Bergstrøm.

På forsiden nå