Beruset dame i fyllearresten etter at hun sparket politiet

Dame i 50-årene blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann

Saken oppdateres.

Politiet fikk klokken 1.20 natt til lørdag melding om en svært beruset dame i området Grilstad ved E6 på Ranheim.

- Politiet var i kontakt med henne, og det viste seg at hun var ganske så full. Hun fikk tilbud om å ta seg hjem, men det ønsket hun ikke. I forbindelse med at politiet tok kontakt sparket hun til en polititjenesteperson, sier Stig Roger Olsen som er operasjonsleder i politiet i Trøndelag.

Damen ble innbragt til fyllearresten, og hun blir anmeldt for voldt mot offentlig tjenestemann, ifølge Olsen.

Litt tidligere på kvelden havnet også en mann i 20-årene i fyllearresten i Trondheim. Det skjedde etter at vakter ved Studentersamfundet hadde tatt vare på en full gjest som skal ha vært vanskelig for dem, ifølge Olsen. Politiet kom til stedet og mannen ble innbragt.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

På forsiden nå