20 personer oppsøkte russecamp - én russ havnet på legevakta

Politiet måtte rykke ut til en russecamp ved Granåsen i Trondheim etter at ungdommer oppsøkte russen og det oppsto slagsmål.

Saken oppdateres.

Klokka 00.15 fikk politiet melding fra noen som befant seg på campen. Det ble meldt om rundt 20 ungdommer som hadde oppsøkt en russecamp ved Granåsen i Trondheim, uten å ha noen åpenbar grunn til å være der. De hadde opptrådt aggressivt og var beruset.

- Det virker som de kom for å lage bråk. Det endte med slagsmål, og én mannlig russ havnet på legevakta etter å ha blitt slått ned. Det ble pekt ut en gjerningsmann på 21 år som ble pågrepet og som havnet i arresten. Han var ikke russ, sier operasjonsleder Håvard Høyem i Trøndelag politidistrikt.

Politiet har ikke fått klarhet i motivet bak slagsmålet.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå