Buss og personbil kolliderte

I Bratsberg i Trondheim kolliderte en buss og bil.

Kollisjonen skjedde i en innsnevring på veien der det bare er ett kjørefelt.   Foto: Christine Schefte

Saken oppdateres.

En tipser forteller at kollisjonen har skjedd ved Franzefoss i Bratsberg.

Politiet fikk melding om at en personbil hadde kjørt på en buss klokka 22.22 onsdag kveld.

- Det er ikke meldt om personskader, sier operasjonsleder Ole Petter Hollingen klokka 22.45. Politiet har nettopp kommet til stedet. Personbilen er ikkje kjørbar, sier politiets operasjonsleder Bernt Tiller.

Et vitne forteller til adressa.no at det er veiarbeid og mørkt på stedet. Kollisjonen skjedde ifølge tipser etter en bakketopp og ved en innsnevring av veien på grunn av veiarbeidet. Han sier innsnevringen ikke var skiltet og derfor vanskelig å oppdage i mørket.


På forsiden nå