Jogger fant brennende bil i Fjellseterveien

Politiet fikk melding om en bil i full fyr mandag morgen.

Dette var synet som møtte personen som var ute på joggetur i Bymarka mandag morgen.  Foto: Adressa-tipser

Saken oppdateres.

- Vi prøver fortsatt å finne ut hva det dreier seg om. Vi har så langt ikke fått kontakt med noen personer i tilknytning til bilen, sier operasjonsleder Stig-Roger Olsen ved politiets operasjonssentral i Trøndelag.

Politiet mottok melding om bilbrannen klokka 05.50 mandag. Personell fra brannvesenet og politiet rykket ut til stedet. Klokken 06.30 sier operasjonslederen at politiet fortsatt ikke vet mer om hva som er skjedd.

- Det var en jogger som oppdaget den brennende bilen, sier Olsen.

Adresseavisen har vært i kontakt med mannen som oppdaget den brennende bilen. Han pleier ofte å løpe treningstur før jobb i området.

- Jeg løper med hodelykt og er vant til reflekser fra reflekser fra containere eller brøytestikker. Da jeg kom nærmere så jeg det jeg trodde var et stort bål, forteller mannen, som varslet politiet om den brennende bilen.

Bilen er så skadet at politiet fortsatt ikke vet hva slags bil det er snakk om, eller om det er en personbil.

Den utbrente bilen befant seg i Fjellseterveien, like ved Storsvingen.

På forsiden nå