- Terminalen er helt satt ut av spill

Posten i Trondheim er rammet av stor vannlekkasje

Det jobbes på spreng med å få tilbake strømmen, sier pressesjef i Posten Norge, Kenneth Tjønndal Pettersen.

Det er her ved Posten og Brings logistikksenter på Tiller at vannlekkasjen skal ha oppstått. Vinduene er mørke, ingen lys å spore.   Foto: Kim Nygård

Saken oppdateres.

– Vi har dessverre hatt en stor vannlekkasje i går kveld, som har forårsaket strømbrudd ved Posten og Brings logistikksenter i Trondheim. Terminalen er helt satt ut av spill og det er bekmørkt i lokalene. Det jobbes på spreng med å få tilbake strømmen, sier pressesjef i Posten Norge, Kenneth Tjønndal Pettersen.

LES OGSÅ: Flere vil ha posten på døra

Får innvirkning på distribusjonen

Det meste av vannet skal være pumpet ut, og det er strømmen som er hovedproblemet nå. Med tanke på koronasituasjonen må Posten Norge gjøre strenge prioriteringer, sier Pettersen til Adresseavisen.

– Det kommer til å bli levert ut noen brev og noen pakker i dag, men ikke som normalt. For de aller fleste vil det måtte påregnes forsinkelser. Vi vil prioritere sendinger til kunder som har kritiske oppgaver i forbindelse med koronasituasjonen, for eksempel sykehus, apoteker eller firmaer som leverer nødvendig utstyr, sier Pettersen.

Det skal være hovedskapet for strøm ved terminalen som er satt ut av spill i vannlekkasjen. Det betyr at distribusjonen av pakker brev blir forsinket i Midt-Norge. Også pakker fra Trondheim kan bli forsinket.

LES OGSÅ: Rundt 60 årsverk blir kuttet hos Posten i Trondheim

Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no


– Kontakt kundeservice

Posten oppfordrer kunder som har særlige behov i denne situasjonen om å ta kontakt med postens kundeservice.

- Det er ingen skader på personell, pakker, gods eller brev. Ingen maskiner eller annet utstyr er skadet, så produksjonen vil gå som normalt når strømmen er tilbake. Det er uklart hvor lenge strømbruddet vil vare. Det jobbes også med reserveløsninger, sier Pettersen.

LES OGSÅ: Vi må fortsatt ta oss råd til post i Norge

På forsiden nå