Ber gjester av idrettshall i Trondheim om å teste seg

- Det var et heldig tidspunkt for oss, sier daglig leder Pål Wahl i Utleira IL.

Saken oppdateres.

Tirsdag 16. februar var Trondheim og Nidaros idrettsungdomsskole i Utleirahallen i forbindelse med valgfaget fotball og håndball. Nå er det mistanke om at noen kan ha vært i kontakt med noen med mutert koronavirus.

Utleira IL skriver på Facebook-siden at alle som var i hallen mellom klokka 08 og 10 er satt i karantene. Det samme gjelder deres familiemedlemmer. Hallen ble fogget mellom klokka 10 og 12. De som besøkte hallen tirsdag ettermiddag er ikke satt i karantene, men er bedt om å teste seg.

- Det var et heldig tidspunkt for oss siden det ikke var så mange i hallen denne dagen, sier daglig leder Pål Wahl i Utleira IL.

Ansatte i Utleira IL er satt i karantene frem til negativt testresultat. Tester er gjennomført og idrettslaget venter på svar.

- Dette er fjerde gangen at det har vært mistanke om smittet person i hallen og vi har ikke opplevd videre smitte. Det viser at rutinene er gode. Vi håper ikke at det dukker opp noen flere tilfeller etter denne runden. Vi gjør vårt beste i alle fall, sier Wahl.

I Facebook-posten skriver Utleira IL at de ber alle om å registrere seg ved besøk i Utleirahallen og ellers i idrettsparken.

- Dette er svært viktig om det kommer nye smittetilfeller. Det er svært krevende å smittespore om folk ikke følger reglene og registrering, står det videre.

På forsiden nå