Odd Iversen bisettes 8. januar

- Rosenborgs største spiller gjennom tidene.

Odd Iversen ble hedret av mange for sin innsats på fotballbanen. Dette bildet er fra 2010, da Adresseavisen kåret tidenes RBK-lag i forbindelse med klubbens 50-årsjubileum. Iversen ble kåret til tidenes RBK-spiss.  Foto: TERJE VISNES

Saken oppdateres.

Fotballegenden Odd Iversen gikk bort den 29. desember, 69 år gammel.

Den 8. januar klokken 12.00 skal Odd Iversen bisettes fra Ilen kirke i Trondheim, ifølge dødsannonsen i Adresseavisen i dag.

Familien skriver at alle som ønsker å følge Odd Iversen til hans siste hvile, er velkommen til kirken.

En av Norges fremste fotballspillere gjennom tidene

Odd Iversen var et gudbenådet balltalent som ble den første superstjernen i trøndersk fotball, skrev Adresseavisens kommentator Kjetil Kroksæter da det ble kjent at «Ivers» var gått bort.

Fotballpresidenten: - Odd var en enestående person

Odd Iversen er regnet som en av Norges fremste spisser gjennom tidene, og hadde store deler av sin karriere i Rosenborg. Han har rekorden som den spilleren med flest mål på en sesong i norsk toppserie.

I stedet for blomster ønsker familien en gave til Trondsletten habiliteringssenter, står det i dødsannonsen. Denne gaven kan også gis i kirken. Trondsletten habiliteringssenter er et tverrfaglig senter i Trondheim for barn og unge med funksjonsvansker.

TV-ADRESSA: - Han hadde et stort hjerte

- Den beste

Tidligere RBK-spiller og trener Ola By Rise skriver i sin nye bok at Odd Iversen er Rosenborgs største spiller gjennom tidene.

TV-ADRESSA: Mang bilda tå'n Ivers

- Odd er det viktigste eksempelet på godfotteorien. Var det en plass han kunne prestere og føle at han betydde noe, var det på Lerkendal. Og det beviste han, sa Nils Arne Eggen til Adresseavisen etter Iversens bortgang.

Nils Arne Eggen: - Odd var den beste

På forsiden nå