- Jeg klarte bare å rope ut lyder

Steffen Eian dro opp denne ruggen av en ørret i Theisendammen i går ettermiddag.

Denne ørreten fikk Steffen Eian i Theisendammen i Trondheim tirsdag ettermiddag. 

Saken oppdateres.

Eian og en kompis tok turen for å prøve fiskelykken i Theisendammen i Trondheim i går ettermiddag. Det var første gang 27-åringen forsøkte seg i den «dammen».

- Vi kom dit i 16-tiden, rigget oss opp og sjekket forholdene. Allerede på andre kastet bet det på sluken, sier den ivrige hobbyfiskeren.

Lite motstand

Han kjente at det var noe større enn ventet som hadde bitt på sluken, men han var ikke forberedt på synet som møtte ham.

- Det har vært kaldt i vannet, så det var ikke så voldsomt til motstand i den. Men at den skulle veie nesten to kilo (vekta viste 1967 gram), det var jeg ikke forberedt på, sier han.

Det var han tydeligvis ikke, for da han skulle rope til kompisen at han måtte komme bort å se, var det ikke ord som kom ut av munnen.

- Hehe, det ble vel mer lyder som kom ut, sier Eian.

- Fikk nok en stor ørret

Fisken er allerede filetert, og nå kan kompisene vente en innkallelse til ørretmiddag i løpet av de nærmeste dagene.

Ørreten ble tatt på en 7-grams sluk, og hverken Steffen Eian eller kompisen fikk mer fisk denne kvelden.

Da Adressa.no snakket med Eian ved 14.30-tiden onsdag, var han og kompisen oppe ved Theisendammen igjen. Og tro det eller ei; han hadde nettopp tatt enda en ørret - på 1,2 kilo (!).

- Jeg er mest vant til å fiske på fjellene utpå Fosen, der jeg kommer fra. De største jeg fikk var på opp mot 500 gram. De gangene jeg fikk det var jeg storfornøyd, sier Steffen Eian.

Dette er ørreten på 1,2 kilo som ble tatt onsdag. 

Dette er ørreten på 1,2 kilo som ble tatt onsdag. 

På forsiden nå