– Jeg har blitt vant til spøker med navnet mitt. Det er bare artig, sier 56-åringen.
Hun arbeider ved eggpakkeriet til Nortura på Heimdal, som nylig ble kåret til Nordens mest effektive.
Verpe begynte ved kyllingslakteriet til Nortura i 1998, og det langt på vei på grunn av navnet.
– Jeg fikk vite at de innkalte meg til intervju bare på grunn av navnet. Jeg har også drevet med salg, og jeg fikk mange bestillinger.
- Litt kuriøst
Siden 2005 har hun jobbet ved eggpakkeriet på Heimdal, og har det som plommen i egget her.
– Folk her synes nok det er litt kuriøst. Navnet er en fremmedart her. I Telemark, hvor jeg kommer fra er det et mer vanlig navn. Men jeg har blitt kalt verpekassa og slikt, sier Verpe.
Men hun er av den hardkokte sorten.
– Det der biter ikke på meg. Det spørs jo litt hvilke venner man har, og hvor rustet man er mot slikt.
Byttet ikke navn
– Vurderte du noen gang å ikke begynne som eggpakker på grunn av navnet?
– Nei, absolutt ikke. Faktisk så hadde jeg muligheten til å bytte navnet da jeg giftet meg også, men det gjorde jeg ikke. Jeg er nok for sta der.
– Sta som ei høne?
– Nei...
– Nei, sant. Det er vel esel det ja...
Kjenner du noen med navn som passer til vedkommendes yrke? Skriv i kommentarfeltet!
Les mer om det prisvinnende eggpakkeriet på Heimdal i dagens papirutgave.