Melding om voldtekt i Trondheim

Kvinne kjørt til voldtektsmottaket.

Natt til lørdag skal en 21 år gammel kvinne ha blitt voldtatt på en adresse i nærheten av Leütenhaven i Trondheim, ifølge politiet. Ingen er hittil pågrepet i saken. 

Saken oppdateres.

- Vi fikk inn melding like før klokken 03.00 fra en mann som fortalte at venninnen hans hadde blitt voldtatt. Dette skal ha skjedd i nærheten av Leütenhaven og teateret, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Den 21 år gamle kvinnen har blitt undersøkt ved voldtektsmottaket ved St. Olavs Hospital.

Ingen mistenkte

Politiet innledet etterforskningen natt til lørdag.

- Vi har fremdeles ikke eksakt kjennskap til hvor åstedet skal være, men vi vet at det skal ha skjedd innendørs på en privat adresse. Dette er imidlertid av svært sentral betydning, så vi ønsker nå å foreta et avhør av kvinnen så snart som mulig, opplyser krimvaktleder Per-Einar Flatås til adressa.no i formiddag.

Avhør i løpet av dagen

Politiet har opprettet sak, og det har vært planlagt å gjøre avhør av både fornærmede og to vitner. '

- Fornærmede har avgitt midlertidig forklaring til politipatruljen, men denne er såpass mangelfull at hun vil bli avhørt igjen, sier krimvaktleder Per-Einar Flatås.

Sent lørdag kveld kunne Krimvakta ved Sentrum politistasjon fortelle at fornærmede ikke er avhørt ennå, men at to vitner har blitt avhørt i løpet av dagen.

Saken er nå oversendt til en av etterforskningsteamene, som vil ta tak i saken mandag.

På forsiden nå