Politiet har sperret av område i Trondheim

Et avgrenset område langs Elvepromenaden i Trondheim er sperret av.

Sperret av: Et avgrenset område på Elvepromenaden har blitt sperret av politiet.  

Saken oppdateres.

Langs Elvepromenaden nedenfor Kalvskinnet i Trondheim sentrum har politiet sperret av et avgrenset område. I tillegg til en politipatrulje er det observert en båt med dykkere ved stedet. Det skal være et større område som er sperret av, og innenfor dette området er det flere boliger.

Det er foreløpig ikke kjent om området er sperret av i forbindelse med søket etter savnede Vibeche Sofie Falck Danielsen (48).

LES OGSÅ: Mann og kvinne siktet for legemsbeskadigelse

Varsler pressekonferanse

Politiet har varslet pressekonferanse i forbindelse med saken klokken 18.00.

- Det vil ikke bli gitt ytterligere opplysninger om saken før dette tidspunktet, heter det i en pressemelding fra politiet.

Fra før er det kjent at et en mann (47) og en kvinne (34) er siktet for legemsfornærmelse i forbindelse med forsvinningen, etter at det ble funnet blodspor i leiligheten kvinnen sist ble observert i Trondheim sentrum.

Kvinnen var til avhør ved 14-tiden, mens mannen skal etter planen avhøres i ettermiddag, opplyste politiinspektør Per Morten Brobakke til adressa.no ved 14-tiden fredag.

DIREKTE: Følg pressekonferansen her fra klokken 18

Har begjært fengsling

Politiet mener at de har grunn til å mistenke at det har skjedd en straffbar handling på grunn av funnene som er gjort i leiligheten kvinnen sist ble observert.

De to siktede, som er samboere, vil trolig bli fremstilt for fengsling lørdag.

LES OGSÅ: Fremstilles trolig for fengsling lørdag

Dette er saken
  • Torsdag 16. januar like før klokken sju fikk politiet en bekymringsmelding om en skadet person i en leilighet i Trondheim sentrum.
  • Politiet fant blod på stedet, og satte i gang en leteaksjonen etter en kvinne, identifisert som Vibeche Sofie Falck Danielsen (48). Letemannskaper søkte etter henne i seks dager, før hun ble funnet i Nidelva.
  • En mann (47) og en kvinne (34) er siktet for drap eller medvirkning til drap etter hendelsen. De to er samboere.
  • To menn (39 og 51) er i tillegg siktet for bevisforspillelse. 51-åringen er den savnede kvinnens samboer.
  • Politiet har opplyst at da avdøde ble funnet var hun innpakket og hadde skader. De mener også at kvinnen ble fraktet med rullestol fra Kjøpmannsgata til Marinen, hvor hun ble dumpet i Nidelva.
På forsiden nå