Dette er Trondheims beste russelåt

Adressa.nos lesere mener Charlottenlund har den beste russelåta.

Russen ved Charlottenlund videregående skole leder adressa.nos avstemning over Trondheims beste russelåt for 2014. 

Saken oppdateres.

Leserne som har avgitt sin stemme over Trondheims beste russelåt mener Charlottenlund har den beste låten.

I skrivende stund er det avgitt i overkant av 6000 stemmer, og 25 prosent av disse har gått til Charlottenlunds låt, «Champions».

Alle russelåtene fra videregåendeskolene i Trondheim kan du høre her.

- Betyr mye

Russepresident ved Charlottenlund, Erlend Juul, forteller at ledelsen i avstemningen betyr mye.

- Det gir oss ekstra giv, og er en belønning for det vi har gjort. Charlottenlund har vært en skole som har vært litt av en outsider tidligere, det er morsomt å hevde seg i forhold til de andre, sier Juul.

Charlottenlund leder i skrivende stund foran Strinda-russens «Rødt Militær» på andreplass, med 18 prosent av stemmene, mens Thora Storm-russen, med sin «Stiv kuling» ligger på tredjeplass med 17 prosent av stemmene.

Er du enig i at Charlottenlund-russens låt er best? Avgi din stemme i avstemningen til høyre.

Bruker tid og penger

Det er stor konkurranse skolene mellom om å ha den beste russelåta. Alle skolene i Trondheim har publisert sin egen russelåt, med unntak av russen ved Katedralskolen, som skal publisere sin låt onsdag ettermiddag i forbindelse med russedåpen.

I likhet med de fleste andre videregåendeskolene har Charlottenlund benyttet profesjonell dj for å lage beaten, og fått hjelp til å produsere låta i studio.

- Det har kostet oss i underkant av 10 000 kroner å lage den, og veldig mye tid. Men når vi ser at folk setter pris på den, er det verdt det, sier Juul.

- Synger du selv i låta?

- Nei, det gjør jeg ikke. De som synger ble valgt ut gjennom flere ulike auditioner, sier Juul, som også kan fortelle at det kun er Charlottenlund-russ som synger på låta.

På forsiden nå