Begge mistet livet da Rotvollhaug bru på Leangen i Trondheim kollapset forrige onsdag i 14.30-tiden.

Kjell Magnar Olsen (53) vil bisettes fra Sakshaug kirke i Inderøy klokken 11.00.

Ingeborg Gundersens (37) begravelse vil starte klokken 11.00 i Brekken kirke i Røros.

- Stort tap for oss

Tobarnsmoren hadde vært på Dragvoll for å få veiledning til masteroppgaven innen spesialpedagogikk da brua raste over bilen hun satt i.

- Hun var så glad og fornøyd med innsatsen og arbeidet hun hadde lagt ned i oppgaven, som hun snart var ferdig med, sa Grete Vik, leder ved PP-tjenesten i Røros kommune hvor Gundersen arbeidet. De var kolleger i ti år.

- Vi er en liten tjeneste med få ansatte, så vi har jobbet tett på hverandre. Dette er et stort tap for oss. Hun var en rolig, sindig dame og et klokt menneske. Hun hadde alltid en lun og god kommentar på lur, og var ikke minst meget faglig dyktig, sa Vik til Adresseavisen i forrige uke.

Skulle på ferie

37-åringen skulle etter studiedagen i Trondheim, ut på en ukes ferie med familien.

- Vi har snakket mye om hvor tilfeldig og marginalt dette er, men det nytter ikke å spekulere. Det hele er bare meningsløst og tragisk, noe mer er det ikke å si. Vi får bare prøve å komme oss gjennom disse dagene. Hun var virkelig en nær og kjær kollega, fortalte Vik.

Høyt aktet fagmann

53 år gamle Kjell Magnar Olsen var i 2009 med på å starte verdalsfirmaet Master solutions. Onsdag forrige uke var han på jobb på Leangen, og befant seg under brua da den kollapset. Olsen var teknisk ansvarlig i verdalsfirmaet, og var i fagmiljø høyt aktet som fagmann på stillas. Før sin tid i Master solutions arbeidet nordtrønderen 28 år ved Kværner Verdal.

Ja-menneske

Tidligere kollega Per Arne Leirset beskriver avdøde som et utpreget ja-menneske. Han roser også Olsen som fagmann.

- Han fant smarte løsninger som ingen andre hadde tenkt på. Olsen kjente også veldig mange i miljøet. Han var et utpreget ja-menneske. Jeg fikk beskjed om ulykken ikke lenge etter at det skjedde. Det er helt ufattelig, sier han.

- Ett geni

Daglig leder i Master solutions, Levin Sverre Nestvold, mener Olsen var en mann av internasjonal dimensjon i stillasfaget.

- Han var ett geni. Olsen fant enkle løsninger på kompliserte problemer. Vi har mistet utrolig mye kompetanse, og han er umulig å erstatte på kort sikt. Det blir en veldig tøff tid fremover, sier han.

Olsen bodde de siste årene på Levanger, men levde mesteparten av sitt liv på Røra i Inderøy kommune. 53-åringen etterlater seg en gravid kone og seks barn. Han hadde fire barn fra ett tidligere ekteskap, og ett barn samt en stesønn med sin nåværende ektefelle.

Det var den 37 år gamle spesialpedagogen Ingeborg Gundersen fra Brekken som omkom etter brokollapsen på Leangen på onsdag. Hun kjørte bilen som ble knust av betongmassene. Foto: privat
53 år gamle Kjell Magnar Olsen fra Inderøy omkom i brukollapsen. Han var på jobb på Leangen og befant seg under brua da den raste sammen.