Nødetatene rykket tirsdag kveld ut til melding om en trafikkulykke på E6 ved Klett. Det kunne Trøndelag politidistrikt opplyse på Twitter.

- Fire biler er invovlert i ulykken. To av bilene står i hverandre, opplyste operasjonsleder Trude Carlsson ved operasjonssentralen i Sør-Trøndelag kort tid etter ulykken.

Tre til sykehus

Ifølge brannmester Fred Mæhlen ved 110-sentralen skjedde ulykken i sørgående løp like før rundkjøringen på Klett. Ifølge meldingene brannvesenet fikk inn var ingen personer fastklemt.

- Tre personer er sendt til St. Olavs Hospital med lettere skader. Det var én som hadde slått hodet i interiøret, og da er det greit å sjekke det, sier Carlsson.

Skapte køer

Ulykken skapte en del køer på stedet, og politibetjent Mari Fløttum opplyste til Adresseavisens fotograf på stedet at politiet måtte dirigere trafikken forbi ulykkesstedet.

Årsaken til ulykken er ikke kjent.

- Veien er tørr og bar, sier Fløttum.

I 23.30-tiden ble veien gjenåpnet. To av bilene var da hentet av Falck, mens bil nummer tre ble kjørt av politiet til Sandmoen. Den fjerde føreren kunne kjøre sin egen bil hjem.

Kø ved ulykkesstedet Foto: Martin Andersen