- Dykkersøket fortsetter i nedre del av Nidelva og i kanalsystemet. I tillegg tar Kystvakta i dag strandsøk langs Trondheimsleia, det vil si ved Munkholmen, Vanvikan og utover fjorden, sier politioverbetjent Geir-Ole Momyr ved Sentrum politistasjon.

Politiet mener at Falck Danielsen ble drept, fraktet til Marinen og lagt i eller ved elva. Hun ble meldt savnet torsdag i forrige uke. Etterforskningen av drapssaken fortsetter for fullt.

Gjennomgang av beslag

- Vi driver fortsatt taktisk og teknisk etterforskning. Det er snakk om avhør og gjennomgang av beslag, sier Momyr.

Totalt fire personer er siktet i saken. Et samboerpar (47 og 34 år) er siktet for drap eller medvirkning til drap. Mens to menn (39 og 51 år) er siktet for bevisforspillelse i saken. 51-åringen er den forsvunnede Vibeche Sofie Falck Danielsens samboer.

Ankespørsmålet avgjøres

De fire siktede i saken ble lørdag varetektsfengslet, hvorpå de tre mennene anket kjennelsene til lagmannsretten. Det er ventet en avgjørelse om fengslingsspørsmålet fra lagmannsretten i løpet av formiddagen.

Momyr opplyser at det ikke er endringer i siktelsene mot de fire. Det er heller ingen nye personer som er siktet i saken.