Dette skrekkeksemplet er blant parkeringene Trondheim parkering mener var blant de verste parkeringene i Trondheim i fjor.

Som bildene viser sto to biler parkert midt i lyskrysset i nesten to timer - én av dem midt i krysset. På det første bildet, tatt klokken 11.32, kan man se at flere biler har parkert ved siden av hverandre i krysset. På det neste, tatt klokken 13.26, står de to nevnte bilene igjen, mens på det siste, tatt fire minutter senere, har den svarte bilen kjørt fra stedet.

Se bildene i galleriet ovenfor.

- Jeg antar at dette er foreldre som selv har barn på cupen. Jeg skjønner ikke hva de har tenkt på, med tanke at andre barn og foreldre skal komme seg trygt frem, sier Steinar Myhr, avdelingsleder i Trondheim parkering.

Prøvde å varsle

Han forteller at betjentene som var på stedet, fortsatt husker hva som skjedde, til tross for at dette skjedde 21. juni i fjor.

- Det sto mange biler i krysset der da vi kom. Vi prøvde da å få tak i eierne av bilene, ettersom det ofte går raskere enn å få tak i kranbil, sier han.

Mens de fikk tak i eierne av de andre bilene, lyktes de ikke å komme i kontakt med personen som eide den hvite bilen.

- Derfor måtte vi bestille kranbil, men da den var underveis fikk vi tak i eieren, som flyttet bilen, sier han.

- Mens dette skjedde var våre folk tilstede for å passe på, sier Myhr.

Han opplyser at de også fikk melding fra politiet om parkeringskaoset som oppsto under Skandiacupen i fjor.

Trodde det var lov

Vedkommende som eier den hvite bilen forteller at det sto flere biler parkert i krysset da han kom dit.

- Jeg trodde derfor at arrangørene av fotballcupen hadde fått en spesiell tillatelse til å ha parkering der, sier han til adressa.no.

Han forteller at han derfor var litt overrasket da hans bil sto igjen i krysset.

- Plutselig var det bare min bil som sto der, sier han.

Eieren av den svarte bilen sier han skjønner godt hvorfor han ble bøtelagt.

- Jeg parkerte der fordi det sto biler ved siden av. Jeg så først etterpå at det var et kryss. I tillegg hadde jeg det veldig travelt, forklarer han til adressa.no.