Ikke alle kan feire en jul preget av overveldende presanger og god mat. For dem som kunne trenge et lite pustehull i hverdagen, og en litt romsligere julefeiring er det mulig å søke gavedonasjoner fra Adresseavisens gaveinnsamling.

Ingen garanti

I år ligger satsene på kr 1600 for barnefamilier og 800 for enslige og par. De utdeles i form av gavekort som kan brukes på matbutikker i Trondheim.

Søknadsskjema finnes hos menighetene rundt om i byen. Søknaden må leveres innen den 30. november, altså førstkommende fredag.

Ingen søkere er garantert en gave, selv om man har mottatt i tidligere år. Dette er sterkt avhengig av hvor mange bidrag som til slutt kommer inn.

Tradisjon

Siden 1915 har Adresseavisen samlet inn penger til familier og enkeltpersoner som sliter med en økonomisk tøff og vanskelig hverdag.

I fjor bidro privatpersoner og bedrifter til 1,6 millioner kroner.

Bidraget kan sendes til kontonummer 4202 24 87412. Merk giroen med juleinnsamlingen og skriv hvilken avsender du vil skal stå på lista i avisa. Beløpet kan også leveres i ekspedisjonen hos Adresseavisen.

Det er også mulig for skoleklasser å samle inn penger. I fjor sto ivrige skoleelever for 35 000 kroner i innsamlede midler. Påmelding sendes til: juleinnsamling@adresseavisen.no