24. mai 2002 var en stor bryllupsfest i sjokkrosa og mintgrønn. Fargene hadde prinsesse Märtha Louise og Ari Behn plukket ut fordi de var like eksplosive som dem selv og fordi taket på Nidarosdomen er i nærheten av mintgrønn og én av salene i Stiftsgården er rosa.

Hele byen var pyntet til fest på bryllupsdagen, og da de nygifte skred ut av Nidarosdomen ble de på Vestfrontplassen møtt av et teppe av markblomster. Bak all blomsterprakt sto Ole-Erik Melum fra Trondheim.

- Aldri sett en så lykkelig brud

Blomsterdekoratøren mottar budskapet om skilsmissen mellom prinsesse Märtha Louise og forfatter Ari Behn med tristhet.

- Jeg har aldri sett en så lykkelig brud, så dette synes jeg er synd, sier Melum. Men skulle det bli et nytt giftermål så tar han gjerne dekorasjonsjobben på nytt.

- Ja, det må du få med, at jeg gjerne pynter til neste bryllup, sier Melum som fortsatt jobber som blomsterdekoratør i Trondheim.

SE BILDENE: 14 år med Märtha Louise og Ari.

- Ari er en artig fargeklatt

Bryllupsmiddagen var det Atle Bjøringsøy som sto for. Han jobbet da som kjøkkensjef på Britannia Hotel, i dag drifter han Harmonien.

- Hva, skal de skilles, sier Bjøringsøy når Adresseavisen får tak i kokken som er til fjells på hytta uten nettilgang.

- For meg var bryllupsdagen en stor dag, og jeg må si Ari er en artig fargeklatt, sier Bjøringsøy. Men hva han serverte? Nei, det husker han ikke.

- Jeg har laget så mange middager, forretten husker jeg slett ikke, men jeg tror det var noe kalv til middag og så noe med vanilje og bringebær til dessert? Men hva jeg skal si om skilsmissen? Det har jo blitt ganske vanlig å skilles nå til dags, sier Bjøringsøy.

LES OGSÅ: Finn Wagle: – Sørgelig nyhet.

Fylte byen med blomster: Blomsterdekoratør Ole-Henrik Melum hadde ansvaret for blomstene under bryllupet til Märtha Louise og Ari i 2002. Foto: Kjell A.Olsen, Adresseavisen