Det sier Frps bystyrerepresentant Mats Ramo. Han er gjest i denne ukas utgave av Adresseavisens podkast - «OmAdressert». Ramo har fulgt en rekke krangler og debatter mellom Tore O. Sandvik og samferdselsministeren og han mener den dårlige kjemien er med på å svekke Trøndelags posisjon i det nasjonale bildet.

- Det er synd at klimaet mellom fylket som politisk enhet og regjering og Storting er så dårlig. Både Sandvik og Solvik Olsen må ta skylda for at forholdet er så surt, men det er dumt for Trøndelag, sier Mats Ramo.

Tore O. Sandvik svarer Ramo på følgende måte:

- Jeg har på mange måter stor sans for Solvik Olsen, og vi deler mange av de samme fremtidsvyene om teknologiske løsninger for samferdselssektoren. Når det gjelder våre diskusjoner som henger det sammen med at lokale politikere fra regjeringspartner Høyre har lovet mange nye samferdselsprosjekter til Trøndelag, som vi ser blir utsatt. Siden Solvik Olsen er samferdselsminister er det han som står ansvarlig og må svare på kritikken, sier Sandvik.

Sammen med politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentatorene Terje Eidsvåg og Harry Tiller ser Ramo også inn i den politisk spåkula for neste år og diskuterer blant annet regjeringsforhandlingene Venstre og regjeringspartiene nå skal inn i.  Det kommende politiske året i Trondheim og i et sammenslått Trøndelag er også tema podkast-gjengen er innom i ukas episode.

Du kan lytte til podkasten via denne linken, eller ved å klikke på bildet nederst i saken.

Bruker du iTunes, så finner du podkasten via denne linken.