To menn på henholdsvis 71 og 30 år er sendt til St. Olavs Hospital med lettere skader etter en frontkollisjon på Flatåsen i Trondheim.

Frontkolliderte etter venstresving

- Den ene bilen har kommet kjørende fra Saupstad mot Flatåsen, og skulle ta til venstre ned mot Kongsveien. Han måtte da krysse motgående kjørefelt, og der har to biler frontkollidert, sier operasjonsleder Astrid Metlid ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Den tredje bilen har kommet fra Granåsen, og var ikke direkte involvert i kollisjonen, men har blitt truffet av en av bilene i etterkant, ifølge Metlid.

- Store materielle skader

Det skal ha oppstått store materielle skader på de to bilene som frontkolliderte, og de må hentes av kranbil. Den tredje fikk kun mindre skader, og kunne kjøre for egen maskin fra stedet.

Politibetjent Lars Lillevold er på stedet, og sier at politiet nå tar rutinemessige etterforskningsskritt, og oppretter anmeldelse på forholdet.

Beslaglagt førerkort

- Det mistenkes at en av bilene ikke har overholdt vikeplikten, og føreren har fått beslaglagt førerkortet, sier operasjonsleder Metlid.

Politiet fikk melding om kollisjonen klokken 17.34.

Foto: Håkon Jacobsen
Tre personbiler er involvert i en kollisjon på Flatåsen i Trondheim. Foto: Håkon Jacobsen