Pirums tradisjonelle og noe spesielle bankettmiddag ble holdt ute på en av Nidelvas elvebanker i dag. Middagen ble brått avsluttet da brannvesenet rundt klokken seks i kveld måtte hjelpe student-mannskoret i land.

- Vi vurderte å avlyse middagen på grunn av været og vi var litt spent, men det var så fint vær. Derfor gamblet vi og bestemte oss for å gjennomføre den likevel, sier Molander til adressa.no, like etter at han og resten av Pirum var oppe av vannet.

Les også: Mannskor trekker fullt hus

Les også: Se bildene fra immatrikulering på NTNU

Ble skjelven

28 fra mannskoret befant seg ute på elvebanken da uværet ankom Trondheim. Med regn som plasket ned og tordenvær buldrende over byen, måtte Pirum til slutt ringe etter brannvesenet for hjelp.

- De kom så raskt de kunne, så vi visste at det kom til å gå fint. Likevel var det noen av karene som ble litt skjelven av opplevelsen. Vannet var opp til knærne våre da vi ble reddet. Heldigvis gikk alt bra, sier Molander.

Bankettmiddagen blir gjennomført av Pirum hvert år på immatrikuleringsdagen.

foto
Ble reddet: Rundt klokken seks kom brannvesenet for å redde mannskoret Pirum. Da de siste hadde kommet seg i land, jublet gjengen i Pirum. Foto: Anette Sivertstøl
foto
Fornøyd: Pirumsjef Markus Olof Molander er glad for at alt gikk fint, til tross for at været skremte koret. Foto: Anette Sivertstøl
foto
Bankettmiddag: Pirum hadde fint vær helt til tordenværet dukket opp i kveld. Foto: Bård Sande